Beli Air Mineral RM9.55 dan Viralkan di Facebook, Namun Wanita Ni Kena Kecam Secara Berjamaah.

VIRAL

Sejak semalam viral di media sosial dan menjadi topik perbualan hangat antara netizen mengenai harga air mineral mencecah RM9.55 sebotol.

Pada mulanya seorang wanita bernama Azleera Hamzah memuatnaik gambar sebotol air mineral berserta resit dengan harga RM9.55 sebotol.

Ni mencekik darah ke apa? First time beli mineral nak jejak RM10. Tulisnya ringkas di laman sosial facebook.

air mineral starbucks

Disebabkan postingnya itu, ia mula menjadi viral di laman sosial sejak semalam. Sehingga kini posting itu mendapat ratusan perkongsian di laman facebook.

Dan seperti biasa, Malaysia yang terkenal dengan pahlawan papan kekunci pun terus menyerang hendap terhadap posting itu.

Antara komen-komen dari netizen adalah:

Naseb laaa zmn bljor dlu sis kje prtime 7e..jdnye x pelik klu air mineral brand evian ni hrga mahal..air ni x ditapis dr gunung sbb tu hrga dye mahal..

Die ni first time beli ke? Evian ni mmg mhl la. Tp kat oversea murah gilos. Hahaha

Siannya lah hai. Satu. Starbuck. 2. Genting. Baru nak belajar tu tp kesianlah , org kata jgn keja nak viral je lebih dah tak pasal tpampang sendiri yg xtau pape

Kak,memang bodoh dari kecik ke ?

Sakai la beli kat genting memang lah triple mahal lol.

Hahahahahaha air Evian ni memang mahal cik kak…lain la kalau beli Evian ni dkt u.k harga 1 pound sebotol. Murah sikit rm3 dr harga malaysia.hahahahhahahaha

Byk lagi tmpt boleh beli air mineral..nk bgtaw ko minum air mineral starbuck kan pastu acah2 ckp mahal..

Malaysia adalah negara orang-orang kaya, jadi janganlah berani untuk “complaint” itu mahal ini mahal. Kan tidak pasal-pasal dikecam secara berjamaah.

Sumber

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VIRAL
Nenek Manih Berusia 78 tahun disahkan hamil setelah berkahwin dengan lelaki berusia 28 tahun

Nenek Manih pernah mengemparkan dunia apabila mengawini seorang pemuda berusia 28 tahun. Kini masyarakat digegarkan dengan khabar kehamilan seorang nenek berusia 78 tahun bernama Manih yang tersebar di media sosial beberapa hari kebelakang. Manih dikabarkan hamil oleh seorang pemuda bernama Ade Irawan yang berusia 28 tahun. Ade Irawan merupakan warga …

VIRAL
Lelaki Ini Mendengar Sesuatu Yang Mencurigakan Dari Tandas Masjid, Dia Memeriksanya Sambil Merakam Video

Usia tua tidak membataskan seseorang itu untuk melakukan apa sahaja baik baik ataupun jahat. Biasanya seseorang yang sudah memasuki usia emas sepatutnya memilih untuk mendekatkan diri dengan Tuhan. Dan sebagai orang tua pasti lebih mengerti bahawa masjid adalah tempat suci untuk melakukan ibadah dan harus dijaga dengan sebaiknya. Tetapi segalanya …

VIRAL
Saya Minta 14k Je Pun, Itu Pun Tak Mampu? Gadis Ini Berang Wang Hantaran Tak Cukup

Perbualan whatsApp sepasang kekasih yang bakal bernikah menjadi VIRAL kerana isu wang hantaran sebanyak RM 14k. Hanya kerana si lelaki berkenaan gagal untuk memenuhi permintaan wang hantaran itu, gadis itu mengambil keputusan untuk memutuskan hubugan mereka dan dalam masa yang sama si gadis itu turut memberitahu bahawa dia sudah ada …