Beli Air Mineral RM9.55 dan Viralkan di Facebook, Namun Wanita Ni Kena Kecam Secara Berjamaah.

VIRAL

Sejak semalam viral di media sosial dan menjadi topik perbualan hangat antara netizen mengenai harga air mineral mencecah RM9.55 sebotol.

Pada mulanya seorang wanita bernama Azleera Hamzah memuatnaik gambar sebotol air mineral berserta resit dengan harga RM9.55 sebotol.

Ni mencekik darah ke apa? First time beli mineral nak jejak RM10. Tulisnya ringkas di laman sosial facebook.

air mineral starbucks

Disebabkan postingnya itu, ia mula menjadi viral di laman sosial sejak semalam. Sehingga kini posting itu mendapat ratusan perkongsian di laman facebook.

Dan seperti biasa, Malaysia yang terkenal dengan pahlawan papan kekunci pun terus menyerang hendap terhadap posting itu.

Antara komen-komen dari netizen adalah:

Naseb laaa zmn bljor dlu sis kje prtime 7e..jdnye x pelik klu air mineral brand evian ni hrga mahal..air ni x ditapis dr gunung sbb tu hrga dye mahal..

Die ni first time beli ke? Evian ni mmg mhl la. Tp kat oversea murah gilos. Hahaha

Siannya lah hai. Satu. Starbuck. 2. Genting. Baru nak belajar tu tp kesianlah , org kata jgn keja nak viral je lebih dah tak pasal tpampang sendiri yg xtau pape

Kak,memang bodoh dari kecik ke ?

Sakai la beli kat genting memang lah triple mahal lol.

Hahahahahaha air Evian ni memang mahal cik kak…lain la kalau beli Evian ni dkt u.k harga 1 pound sebotol. Murah sikit rm3 dr harga malaysia.hahahahhahahaha

Byk lagi tmpt boleh beli air mineral..nk bgtaw ko minum air mineral starbuck kan pastu acah2 ckp mahal..

Malaysia adalah negara orang-orang kaya, jadi janganlah berani untuk “complaint” itu mahal ini mahal. Kan tidak pasal-pasal dikecam secara berjamaah.

Sumber

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

INFORMASI
Inilah 6 Bandar Maksiat Yang Paling Terkenal Di Dunia. No 6 Paling Ramai Yang Nak Pergi!

Bagi sesetengah bandar yang ada di dunia, pesta seks, arak dan pelacuran sememangnya menjadi tumpuan pelancong yang datang berkunjung dari seluruh pelosok dunia semata-mata untuk berhibur. Berikut merupakan 6 buah bandar di dunia yang mempunyai reputasi yang terkenal dengan aktiviti maksiat sepanjang tahun. 1. PATTAYA, THAILAND – BANDAR SEKS Pattaya …

BERITA
Kejam! Wanita Cantik Diseksa Selama 6 Jam oleh Kekasihnya, Wajahnya Jadi Hancur Seperti Ini

Kirby Weegram (22), percaya bahwa dia akan mati ketika kekasihya, Jonathan Graham meninju, menendang dan memukulnya dengan sepotong kayu secafa brutal, di apartemennya selama 6 jam. Wanita itu telah berbicara setelah Graham dijatuhkan hukuman 21 bulan penjara. Dia mengakui penyerangan yang dilakukannya dapat membunuh pacarnya. Jonathan Graham Jonathan juga mencekik …

KINI TRENDING
Curiga Tubuh Isteri Banyak Kesan LEBAM Seperti Lovebite,Selepas Pasang CCTV Terbongkar Semua Apa Yang Berlaku. Ini Yang Terjadi

Saya berkahwin dengan isteri sejak 6 tahun yang lalu. Dia adalah wanita pilihan ayah saya. Isteri saya tidak pernah bersekolah sejak kecil. Ayahnya orang Cina (driver lori balak) dan ibunya pula Orang Asli. Mertua tidak berkahwin. Isteri saya didera oleh neneknya sejak dari kecil. Kemudian dijaga dan dibesarkan serta bekerja …