Perbuatan Memalukan! 14 Budak Disoal Polis Kerana Main Permainan Kahwin-Kahwin & Malam Pertama.

KINI TRENDING

Main Pemainan Kahwin Kahwin,Ehh..Ada Adengan Malam Pertama|Sekurang kurangnya 14 kanak kanak diantara umur 7 ke 1o tahun terpaksa disiasat karena terlibat dalam aktiviti porno dalam sebuah permainan kanak kanak kahwin kahwin yang memiliki adengan malam pertama.

Sepuluh diantaranya adalah kanak kanak lelaki 4 lagi kanak kanak perempuan,dipercayai kejadian itu berlaku pada bulan lalu.

Katanya dalam kejadian itu,cikgu sekolah agama kanak kanak berkenan membuat satu laporan polis setelah melihat kejadian itu yang dimaklumkan salah seorang anak didiknya.

Pada wali murid yang terlibat dalam kejadian itu terpaksa membuat satu pertemuan dengan cikgu dan juga beberapa anggota polis.

Menurut saksi mata,mereka bermain kahwin kahwin pada awalnya dan mendirikan sebuah pondok yang dibuat dari pelepah kelapa selepas balik sekolah.

Entah bagaimana akhirnya permainan itu memiliki adengan intim layaknya pasangan suami isteri,ketika itu saksi melihat cikgunya lalu dikawasan berkenan dan memaklumkannya.

Menurut siasatan dan pengakuan murid ,4 di antara murid telah melakukan kegiatan itu sebanyak 3 kali dengan pasangan yang berlainan.

Bagaimana pun kes itu telah memburukkan nama baik sekolah mereka,dan pihak polis masih lagi mengembangkan siasatan.

Katanya orang tua murid dan guru perlu mendidik anak dengan memberitahu bahaya dan dosa hubungan terlarang itu.

Dari sisi lain kurangnya perhatian ibu bapa kepada anak juga memiliki peranan penting kenapa hal semacam ini boleh berlaku.

Contohnya menunjukkan kelakuan kurang baik didepan anak,bersetubuh di depan anak,tidak mengawal anak dalam aktiviti laman sosial,itu semua berpengaruh kepada mereka katanya.

Kepolisian Tanah Datar Hendri Abbas Bin Mohd Abdul Latif berkata,pihaknya masih mendalami sejauh mana perbuatan murid murid berkenan dalam permainan kahwin kahwin yang memiliki adegan malam pertama itu.Mohd Azmi Ikhwal Dalam Talian Serantau Eberita Nusantara News Memberitakan.

Sumber: pisangcheese

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

KINI TRENDING
7 Rahsia Kecilkan Perut, Peha & Punggung. Semua Dalam 2 Minggu!

Kegemukan dan lemak lelaki terletak pada perut. Bila nampak ‘boroi’, maka selalunya kita kata dia gemuk. Sebaliknya, lemak perempuan tidak terkumpul di perut tetapi di paha. Oleh kerana itu, ada orang perempuan yang nampak kurus di muka, tapi sebenar masih mengalami masalah berat badan berlebihan. Maka inilah yang paling mereka …

KINI TRENDING
6 Perkara Encik Suami Tak Tahu Tentang Ibu Yang Bekerja Dari Rumah

“Kerja dari rumah bukannya susah mana. Tak payah nak bersiap, boleh buat di mana-mana. Sambil jaga anak pun tak ada masalah.” Inilah antara pendapat suami ataupun sesiapa pun yang belum pernah memerhatikan aktiviti ibu yang menjalankan kerja dari rumah. Tidak dinafikan, pelbagai keistimewaan dan kelebihan mereka yang tidak perlu ke …

KINI TRENDING
11 Perkara Yang Dilakukan Oleh Orang Berjaya Sebelum Usia 30 Tahun

Secara umumnya, usia 20an adalah amat kritikal dan mencabar. Ini kerana, menurut ahli psikologi, wanita sedang dalam memasuki fasa terawal dalam kareer seseorang. Dalam usia ini juga, ramai yang sedang disibukkan dengan persediaan menjejaki alam rumahtangga dan sebagainya. Oleh itu, perasaan insecurity atau ketidakstabilan adalah sesuatu yang sinonim dengan usia …