Serupa Remaja! Percaya Atau Tidak Ibu Ini Telah Berusia Separuh Abad? Tetapi Cantik Dan Seksi Seperti Remaja 18 Tahun..

INFORMASI

Menjadi idaman setiap wanita untuk kelihatan muda remaja dan tidak berasa sudah berusia. Ramai wanita yang mahu nampak muda, tidak mahu kedutan dan garisan halus hinggap di wajah dan badan.

Untuk menampakkan usia muda, ramai wanita yang mencuba pelbagai produk kecantikan dan ada yang mendapatkan rawatan dan prosedur kosmetik. Tetapi tiada satu bahan dalam produk kecantikan ini yang boleh mengekalkan keremajaan wajah wanita selain diri sendiri mengamalkan kehidupan dan gaya hidup yang sihat.

Seorang wanita bernama Puspa Dewi telah mendapat perhatian netizen apabila baru-baru ini telah menyambut hari kelahirannya yang ke 50. Ramai yang tidak mempercayai bahawa wanita ini telah berusia separuh abad.

Merupakan seorang ibu dan usahawan berjaya yang berasal dari Jakarta, Indonesia, Puspa Dewi telah menghantar fotonya di halaman Instagram dan dengan serta merta telah menjadi selebriti semata-mata kerana wajahnya yang nampak muda remaja.

Berdasarkan post yang dihantar, Puspa Dewi adalah seorang pengusaha perniagaan makanan sihat. Selain itu, beliau bersenam setiap hari untuk memastikan fizikalnya sentiasa sihat dan terjaga dengan baik.

Untuk menjadi seorang yang sentiasa nampak muda, sihat dan tidak berusia bukanlah sesuatu yang mudah. Anda perlu sentiasa bekerja keras, bermotivasi dan berdisiplin dalam persekitaran dengan gaya hidup yang sihat.

Kunci utama ialah pemakanan yang sihat dan seimbang serta sentiasa bersenam untuk mendapatkan bentuk badan yang menawan dan kelihatan muda.

Mari kita lihat foto ‘ibu muda remaja’ ini di bawah dan anda pasti akan terpersona melihat penampilan Puspa Dewi yang mengagumkan ini.

Puspa Dewi baru menyambut hari kelahiran ke 50!

Percayakah anda wanita ini sudah mencapai usia separuh abad?

Usianya seperti 18 tahun

Puspa Dewi boleh disalah anggap sebagai teman wanita anak lelakinya

Rahsia kelihatan muda? Makan makanan yang sihat

Dan bersenam setiap hari

Dan lihat lagi foto-foto di bawah ini.

#1

#2

#3

#4

#5

#6

#7

#8

#9

#10

#11

#12

#13

#14

Kredit foto: Puspa Dewi / Instagram

Era Baru

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

INFORMASI
Inilah 6 Bandar Maksiat Yang Paling Terkenal Di Dunia. No 6 Paling Ramai Yang Nak Pergi!

Bagi sesetengah bandar yang ada di dunia, pesta seks, arak dan pelacuran sememangnya menjadi tumpuan pelancong yang datang berkunjung dari seluruh pelosok dunia semata-mata untuk berhibur. Berikut merupakan 6 buah bandar di dunia yang mempunyai reputasi yang terkenal dengan aktiviti maksiat sepanjang tahun. 1. PATTAYA, THAILAND – BANDAR SEKS Pattaya …

INFORMASI
Sila Ambik Tahu, Inilah 5 Perkara Buruk Akan Terjadi Bagi Yang Suka Menonton Tayangan Iucah.

Hasil kajian, seperti dilaporkan doktor Muhammad Anwar Irzan, ahli redaksi perubatan KlikDokter, ada lima kejadian pada otak saat melihat pornografi. Bagaiman itu? berikut ini: 1. Menyebabkan Neuron di Otak Laki-laki Neuron ini, yang terlibat dengan proses bagaimana manusia boleh meniru perilaku, mengandungi sistem motorik yang berhubung kait dengan fungsi luhur …

INFORMASI
Betul Ke Perempuan Sukakan Zakar Yang Besar Dan Panjang? Ini Kajianya

Dalam satu kajian sebanyak 67% wanita yang ditemubual tidak gembira dengan saiz zakar suami mereka. Jadi siapa kata wanita tidak ambil berat tentang saiz zakar pasangan? Jika anda hendak menambah kenikmatan dalam hubungan seks, ini adalah tips yang perlu anda tahu: besar & panjangkan zakar anda! Pertama sekali, saiz zakar …