Inilah 5 Sebab Punca Anda Single Sampai Bila-Bila

INFORMASI

Umur dah nak masuk 30-an tapi masih lagi single. Mak dah sibuk tanya bila nak bawak balik calon menantu.

Mesti ramai yang kena hadap soalan cepumas ni. Ramai di antara anda yang masih single diluar sana.

Mesti korang tertanya-tanya apa puncanya? Ini antara punca anda akan single sampai bila-bila!

 

1. SIKAP TERLALU MEMILIH SAMPAI TAK MASUK DEK AKAL

Setiap orang ada citarasa masing-masing. Tapi kalau pilihan hati nak yang cantik macam model, hensem macam pelakon Korea memang susah la. Sampai bila-bila anda membujang!

2. PEMIKIRAN TIDAK TERBUKA & TAK NAK CUBA PERKARA BARU

Disebabkan citarasa anda tak masuk akal tu, anda tak nak cuba untuk mulakan hubungan dengan calon yang sedia ada. Tak berani nak cuba benda baru. Takkan la umur dah 30 baru nak cuba?

3. HIDUP SEPERTI KATAK DI BAWAH TEMPURUNG

Kalau anda jenis duduk rumah dan tak bergaul memang anda akan forever alone. Pergi kerja lepas tu balik. Di pejabat pun hanya buat kerja je dan tak bersosial dengan rakan pejabat. Memang tak ada life orang macam ni.

4. ANDA TAKUT UNTUK MENCINTAI KERANA TAKUT TERLUKA

Setiap percintaan ada pahit manis. Jika anda takut untuk kecewa, sampai bila-bila anda tak akan belajar. Beri peluang pada diri sendiri untuk mencintai dan di cintai. Bukan semua lelaki/wanita tak setia.

5. ANDA ADA MASALAH ISU KEPERCAYAAN MELAMPAU

Dalam percintaan kepercayaan sangat penting. Ramai yang pernah kecewa, takut untuk beri kepercayaan kepada orang lain. Dek kerana bekas kekasih pernah curang, terus tak berani nak bercinta lagi.

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

INFORMASI
Inilah 6 Bandar Maksiat Yang Paling Terkenal Di Dunia. No 6 Paling Ramai Yang Nak Pergi!

Bagi sesetengah bandar yang ada di dunia, pesta seks, arak dan pelacuran sememangnya menjadi tumpuan pelancong yang datang berkunjung dari seluruh pelosok dunia semata-mata untuk berhibur. Berikut merupakan 6 buah bandar di dunia yang mempunyai reputasi yang terkenal dengan aktiviti maksiat sepanjang tahun. 1. PATTAYA, THAILAND – BANDAR SEKS Pattaya …

INFORMASI
Sila Ambik Tahu, Inilah 5 Perkara Buruk Akan Terjadi Bagi Yang Suka Menonton Tayangan Iucah.

Hasil kajian, seperti dilaporkan doktor Muhammad Anwar Irzan, ahli redaksi perubatan KlikDokter, ada lima kejadian pada otak saat melihat pornografi. Bagaiman itu? berikut ini: 1. Menyebabkan Neuron di Otak Laki-laki Neuron ini, yang terlibat dengan proses bagaimana manusia boleh meniru perilaku, mengandungi sistem motorik yang berhubung kait dengan fungsi luhur …

INFORMASI
Betul Ke Perempuan Sukakan Zakar Yang Besar Dan Panjang? Ini Kajianya

Dalam satu kajian sebanyak 67% wanita yang ditemubual tidak gembira dengan saiz zakar suami mereka. Jadi siapa kata wanita tidak ambil berat tentang saiz zakar pasangan? Jika anda hendak menambah kenikmatan dalam hubungan seks, ini adalah tips yang perlu anda tahu: besar & panjangkan zakar anda! Pertama sekali, saiz zakar …