Hanya Mengambil Makanan Yang Dibungkus, Akhirnya Terbongkar!! Anda Pasti Terharu Selepas Tahu Rahsia Sebenar Kelakuan Aneh Kucing Ini.

INFORMASI

Haiwan sememangnya penuh dengan cinta dan kasih sayang. Mereka juga punya perasaan yang tidak boleh diabaikan. Mereka mungkin tidak boleh bercakap dan memberitahu kita akan apa yang mereka rasakan tetapi tingkah laku mereka jelas menunjukkan bahawa mereka juga punya perasaan sayang.

Seperti kucing yang diberi nama Dong-Sook ini dilihat sangat istimewa. Dia sebenarnya punya tingkah yang agak aneh, tidak seperti kucing jalanan yang lain ketika diberikan makanan. Apa yang anehnya dengan Dong-Sook?

Percaya atau tidak dia tidak mengambil apa-apa makanan yang diberikan kepadanya jika makanan tersebut tidak dibungkus. Jika kucing lain tidak mahu mengambil makanan yang dibungkus plastik tetapi sebalik berlaku kepada Dong-Sook. Ya, percaya atau tidak dia hanya mengambil makanan yang dibungkus sahaja!

Rupa-rupanya dia memiliki seekor anak kecil yang tinggal di sebuah loteng. Dia sebenarnya telah melahirkan lima ekor anak tetapi kini hanya tinggal seekor yang masih bersamanya. Setiap kali dia memperolehi makanan dia akan terus membawanya pulang untuk diberikan kepada anaknya.

 

 

Inilah jawapan kepada persoalan mengapa dia haya menerima makanan yang dibungkus, dia mahu membawanya pulang untuk anaknya!

 

 

 

Dong-Sook kini telah diselamatkan oleh penduduk setempat dan kini mendapatkan tempat tinggal yang jauh lebih selesa bersama anaknya. Sesungguhnya dia adalah ibu yang baik!

 

 

Sumber

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

INFORMASI
Inilah 6 Bandar Maksiat Yang Paling Terkenal Di Dunia. No 6 Paling Ramai Yang Nak Pergi!

Bagi sesetengah bandar yang ada di dunia, pesta seks, arak dan pelacuran sememangnya menjadi tumpuan pelancong yang datang berkunjung dari seluruh pelosok dunia semata-mata untuk berhibur. Berikut merupakan 6 buah bandar di dunia yang mempunyai reputasi yang terkenal dengan aktiviti maksiat sepanjang tahun. 1. PATTAYA, THAILAND – BANDAR SEKS Pattaya …

INFORMASI
Sila Ambik Tahu, Inilah 5 Perkara Buruk Akan Terjadi Bagi Yang Suka Menonton Tayangan Iucah.

Hasil kajian, seperti dilaporkan doktor Muhammad Anwar Irzan, ahli redaksi perubatan KlikDokter, ada lima kejadian pada otak saat melihat pornografi. Bagaiman itu? berikut ini: 1. Menyebabkan Neuron di Otak Laki-laki Neuron ini, yang terlibat dengan proses bagaimana manusia boleh meniru perilaku, mengandungi sistem motorik yang berhubung kait dengan fungsi luhur …

INFORMASI
Betul Ke Perempuan Sukakan Zakar Yang Besar Dan Panjang? Ini Kajianya

Dalam satu kajian sebanyak 67% wanita yang ditemubual tidak gembira dengan saiz zakar suami mereka. Jadi siapa kata wanita tidak ambil berat tentang saiz zakar pasangan? Jika anda hendak menambah kenikmatan dalam hubungan seks, ini adalah tips yang perlu anda tahu: besar & panjangkan zakar anda! Pertama sekali, saiz zakar …