Beginilah Pelacur Kanak-Kanak Di Bangladesh Diberi Makan Ubat Yang Digunakan Khas Untuk Menggemukkan Lembu.

INFORMASI

Menghela nafas panjang saya. Mengeluh. Teringat juga di Negara sendiri, adakah situasinya sama? Yang kes di Bangladesh ni, pelacur semuda 7 tahun hingga 17 tahun. Kenapa?…

Lihat 8 foto bagaimana pelacur kanak-kanak di Bangladesh diberi makan UBAT yang digunakan khas untuk MENGGEMUKKAN lembu.

Buka mata. Lihat hidup kanak-kanak Bangladesh ini.

Menghela nafas panjang saya. Mengeluh. Teringat juga di Negara sendiri, adakah situasinya sama? Yang kes di Bangladesh ni, pelacur semuda 7 tahun hingga 17 tahun. Kenapa? Sebab desakan hidup. Kalau anak kita, adik kita masa berumur 7 tahun , riang gembira bersama kawan-kawan dekat sekolah, anak gadis di Dhaka ni terpaksa melayan lelaki hidung hitam yang sanggup mengeseks dengan kanak-kanak sebab hawa nafsu. Sedih betul lihat gambar-gambar ni.

Maya, 16 tahun, mengenakan lipstik di depan seorang pelanggan di kamarnya yang kecil di Kandapara, Tangail, timur laut Bangladesh

Kamar kecil untuk bersenggama

 

Di bandar Dhaka Bangladesh anak gadis yang dipaksa masuk ke dalam kehidupan yang menghinakan pelacuran, penyeksaan dan dipaksa memakan steroid.

Di Tangail, 800 wanita termasuk remaja telah terperangkap dalam kancah pelacuran selama bertahun-tahun.

Pekerja seks menunggu pelanggan di depan ‘biliknya’ di Bangladesh.
Pelacuran remaja adalah satu rahsia terbuka di Bangladesh walaupun ia perbuatan yang tak berperikemanusiaan. Gadis dipaksa memakan ubat yang digunakan untuk menggemukkan lembu yang dipanggil Oradexon. Gadis-gadis yang terpaksa menggunakan dadah untuk “lebih kuat dan sihat”. Kasihan betul. Agaknya di negara kita pun macam ni tak eh?

Dadah Oradexon yang digunakan untuk menggemukan lembu yang terpaksa dimakan oleh pelacur kanak-kanak ini.“Tuan saya memaksa saya untuk mengambil tablet. Dia memukul saya dan tak memberi makanan,” Hashi, pelacur, yang mempunyai seorang anak lelaki berusia empat tahun yang tinggal dengan saudara mara.

“Dia mengugut saya dan mengingatkan saya tentang hutang-hutangsaya. Pelanggan sentiasa mencari untuk anak-anak gadis yang sihat. Saya mengambil Oradexon. Saya memerlukan pelanggan, jadi saya boleh membayar bil-bil dan pinjaman saya. Saya ingin menyimpan wang untuk anak saya,” katanya.

Hashi menunggu pelanggan tua tak sedar diri.

Maya, 16 tahun yang menunggu pelanggan tua yang tak sedar diri juga.

Maya sedang makan sebelum memulakan ‘pekerjaan’ beliau.

Menurut BBC, satu tinjauan yang dijalankan oleh Action dalam dua kancah pelacuran mendapati Oradexon untuk menjadi sangat ketagihan dan memudaratkan. Ia mengatakan pil boleh mempunyai Keberkesanannya menjejaskan ke atas hormon-hormon, menyebabkan tekanan darah tinggi, ruam kulit dan kerosakan hati. Dari masa ke masa, dadah boleh merosakkan sistem imun wanita dan tiga pengguna dipercayai telah mati.

Tak mampu nak kata apa-apa. Mungkin tak ada pilihan hidup yang lebih baik untuk mendapatkan duit dan makanan. Patutlah warga asing Bangla kalau datang Malaysia bukan main kerja keras dia untuk cari duit. Dan even kedai-kedai pun guna khidmat mereka dari rakyat tempatan sebabkan kerajinan mereka. Macam ni punya miskin sampai kanak-kanak pun dijadikan pelacur. Tak mampu lah saya nak buat #twtupkaseh di Bangla untuk selamatkan mereka. Cuma saya doakan mereka akan dapat keluar dari kancah pelacuran dan pergi ke sekolah bersama anak seusia mereka. Kerana mereka ini berhak dapat pendidikan macam orang lain.

 

Sumber

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

INFORMASI
10 Perairan Yang Paling Berbahaya Di Dunia. Yang Last Tu Paling Ngeri !!

Bercuti di kawasan perairan, tidak kisahlah sama ada ianya tasik atau pun lautan pastinya sangat menyeronokkan. Tetapi ramai yang tidak mengetahui bahawa bukanlah semua kawasan perairan itu selamat untuk dikunjungi, seperti mana yang kami senaraikan di bawah ini: 10. Great Blue Hole, Belize Kejadian air pasang dan surut membuatkan fenomena …

INFORMASI
Pernahkah Kucing Datangi Anda ketika Makan, Ini 3 TANDANYA Anda Patut Tahu.. Sila Baca & Sebarkan.

KUCING merupakan salah satu hewan yang dicintai oleh Rasulullah ﷺ. Tetapi, tak banyak orang menyukai hewan ini. Salah satu alasannya karena rasa takut atau memang punya pengalaman buruk mengenai hewan ini. Hanya saja, hewan ini banyak ditemui di mana-mana. Sehingga, cukup sulit bagi kita berpaling dari hewan ini. Seperti halnya …

INFORMASI
Betul Ke Anak Lahir Dalam Sampul Ni DEGIL? Ibu Konsi Pengalaman Lahir Anak Dalam Sampul. Memang JARANG Berlaku

Siapa disini pernah lahirkan baby encaulbirth..saya ada seorang anak sulong saya sekarang sudah 5tahun. Menurut Kajian dokter Amerika – 1 dalam 80ribu akan jadi (x tau betol ke x) .. Dalam keluarga ibu saya anak sulong keluar macam ni.. Bukan gambar Sebenar Contoh Sahaja: Memang susah nak teran sebab keluar dalam …