3 Bahan Ini Berkesan Untuk Sakit Kepala Dan Magrin. Share Untuk Manfaat Bersama…

KESIHATAN

Assalam semuaa..

Saje saya nak share.. Saya @ suami kalau sakit kepala / magrin ini la ubat kami.. Suami sy kerap kena magrin kdg2 sampai panadol pn xjalan.. Tapi dgn 3 bahan nie berkesan dan suami dah lama xamik panadol kalau sakit kepala.. Senang citer dekat rumah kami xde stok panadol @ ubat hospital.. 😊

1. Air suam
2. Cuka apple organik
3. Madu ori

* Cuka apple dan madu 1 sudu besar dicampur dalam air suam.. Pastikan sudu plastik tau sbb sudu besi xsesuai utk madu sebab boleh hilangkan zat madu 2..
* Baca selawat 3x terus minum.. Nk bilas air masak utk hilangkan rasa masam pn boleh..
* Lepas mnum terus tidur..

Image result for migraine

Insyaallah lepas bangun tidur sakit kepala 2 terus hilang.. 😄 boleh la sape2 yg ade sakit kepala / magrin 2 try cara nie.. Mana tau berkesan.. 😊

Kredit : hanisah noordin #mahn

sumber

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

KESIHATAN
Tolong Sampaikan Pada Makcik Pakcik, Jangan Buang Kulit Petai, Ramuan Rahsia Kulit Petai Penyembuh Kencing Manis.

Siapa yang tak kenal PETAI kan? ada yang suka mengalahkan hantu bila jumpa petai, tak kurang jugak yg kurang selesa dengan baunya…tapi STOP!!! Kulit petai, jangan buang tau….ada ramuan rahsia, boleh buat ubat KENCING MANIS…baca ramuan selengkapnya, dan jangan lupa SHARE! Petai adalah sejenis tumbuhan yang mirip kacang yang biasanya …

TEKNOLOGI
Pengguna kad Touch ‘n Go kini boleh semak baki menerusi telefon.

Terbaru, Touch ‘n Go telah mengemas kini dan melancarkan aplikasi e-wallet bagi membolehkan para pengguna untuk memautkan (sync) kad Touch ‘n Go masing-masing terus ke telefon pintar. Aplikasi itu yang telah diperkenalkan pada awal tahun ini berfungsi sebagai dompet tanpa tunai yang memudahkan pelanggan untuk membayar segala keperluan. Antaranya seperti …

TEKNOLOGI
WhatsApp Perkenal Fungsi TERBARU Dalam Mesej Berkumpulan. Semoga Bermanfaat

Aplikasi popular, WhatsApp telah mengemaskini sistem mereka dengan menyertakan fungsi ‘tagging’ kepada para penggunanya. Menurut laporan The Next Web, pengguna WhatsApp yang ‘mute’ perbualan kumpulan akan tetap menerima notifikasi jika mereka di’tag’ di dalam perbualan. Caranya, pengguna hanya perlu memasukkan simbol ‘@’ diikuti dengan nama penerima notifikasi. Pengguna juga boleh …