Lelaki Berusia 55 Tahun Enggan Meninggalkan Hospital Selama 3 Tahun Walaupun Sihat! Ini Yang Terjadi Kepadanya Selepas Itu..

LUAR NEGARA

 

Seorang Lelaki Berusia 55 Tahun Enggan Meninggalkan Hospital Selama 3 Tahun Walaupun Sihat! Ini Yang Terjadi Kepadanya Selepas Itu..

 

Kebanyakan orang pasti tidak suka menghabiskan sehari-harian dalam hidup mereka di hospital, tetapi seorang lelaki berusia 55 tahun di China enggan meninggalkan hospital selama tiga tahun penuh, walaupun sihat!

 

 

Akhirnya mahkamah Beijing mengarahkan beliau untuk meninggalkan hospital, tetapi apa yang belaku adalah sebaliknya beliau merantai dirinya di tempat tidurnya.

 

Pihak polis akhirnya terpaksa campur tangan; mereka memotong kunci dan mengheret seorang lelaki yang enggan keluar dari bangunan tersebut.

 

Semuanya bermula pada Ogos 2011, apabila Encik Chen telah dimasukkan ke Beijing Jingmei Group Hospital untuk menerima rawatan bagi kecederaan kecil telah beliau dialami semasa kemalangan.

 

 

Beliau berada di hospital itu selama sebulan sebelum pulang ke rumah, dan beliau kembali beberapa bulan kemudian mengadu sakit kaki.

 

Beliau telah disahkan menghidap trombosis vena dalam, jadi doktor merawatnya selama tiga bulan sebelum membenarkannya pulang. Tetapi kali ini, Encik Chen bulat-bulat menolak untuk pulang ke rumah, dengan mengatakan bahawa kakinya masih begitu sakit dan dia tidak boleh meluruskannya.

 

Beliau berkata ianya adalah tanggungjawab hospital untuk menjaga dia, jadi dia menetap di sana, walaupun tidak dapat hadir di hari perkahwinan anaknya!

 

 

“Saya tidak pernah mandi atau meninggalkan hospital dalam tempoh tiga tahun yang lalu. Saya juga terlepas perkahwinan anak saya, “katanya, menangis.

 

Encik Chen akhirnya tidak dapat membayar bil-bil perubatan, jadi hospital yang merawat beliau berhenti merawat beliau pada bulan Julai 2012.

 

Ujian menunjukkan bahawa dia benar-benar sihat, walaupun dia menegaskan dia belum sihat. Jadi hospital terpaksa mendapatkan bantuan undang-undang, dan awal bulan ini mereka telah diberi surat dari mahkamah untuk mengeluarkannya dia secara paksa dari katilnya.

 

 

Laporan lain mengatakan dia akhirnya telah dibawa balik ke rumahnya di daerah Mentougou Beijing.

 

Terima kasih kerana membaca. Jika anda suka dengan kisah ini. Sila berikan sokongan dengan KONGSI bersama rakan anda supaya kami dapat terus berusaha menyediakan kandungan berkualiti buat tatapan komuniti semua.

 

Anda juga boleh Like Page Kami Juga Di Facebook Arena Informasi Terkini Dan Menarik untuk dapatkan lebih banyak cerita menarik.

INSPIRASI
Dia Ditertawakan Jiran Kerana Pasang Pagar Air Di Rumah, Tapi Setelah Melihat Hasilnya Ramai Jiran Yang Menyesal.

Pada bulan Jun lepas, bandar Texas Amerika syarikat mengalami hujan yang lebat dan berpanjangan. Penduduk setempat merasa bimbang dengan hal tersebut. Mereka bimbang b@njir akan melanda bandar tersebut dan menengg@lami semua rumah. Kerana bimbang akan hal itu, salah seorang penduduk disana mendapat sebuah idea yang cukup unik. Lelaki tersebut akan …

LUAR NEGARA
Dah Lah Kek Dari Polisterin, Ini Yang Buat Pengantin Ketika Majlis Perkahwinan Berlangsung.

Korang boleh imagine tak hari bahagia korang jadi disaster! Korang dah bayar berbelas-belas ribu untuk pastikan majlis perkahwinan meriah dan berjalan lancar tapi sebaliknya yang berlaku. Inilah hakikat yang perlu diterima bila korang salah pilih perancang perkahwinan ataupun dapat caterer yang buat taik. Kisah malang ni terjadi kepada satu pasangan …

LUAR NEGARA
Keluarga Ini Berjalan Menggunakan Kaki Dan Tangan, Setelah Diselidik Siapa Sangka Ini Sebabnya..

  Keluarga Ini Berjalan Menggunakan Kaki Dan Tangan, Setelah Diselidik Siapa Sangka Ini Sebabnya..   Sewajarnya, manusia berjalan dengan dua kaki atau disebut dengan istilah bipedal. Namun, ternyata ada sebuah keluarga di Turki yang semua anggotanya berjalan dengan tangan dan kaki ataupun dengan kata lain merangkak.   Penemuan di tahun …