Isteri GIGIT, CAKAR Dan HEMPUK Kepala Suami Dengan Helmet Sebab Malas Kerja!!

INSPIRASI

Seorang suami Fazri (bukan nama sebenar) terpaksa dibawa ke hospital kerana mengalami kecederaan teruk dikepala selepas dilaporkan di belasah oleh isterinya menggunakan topi keledar.

Fazri, 24 tahun, yang merupakan seorang pengangur, memaklumkan bahawa dengan tak semena mena isterinya memukul kepalanya menggunakan topi keledar dari belakang sewaktu mereka berada di rumah.

Tidak cukup dengan itu, badan mangsa juga didapati penuh dengan kesan cakar dan gigitan yang didakwa dilakukan oleh isterinya.

Kes tersebut telah dilaporkan kepada pihak polis selepas lelaki berkenaan melaporkan kejadian itu kerana tidak berpuas hati dengan tindakan isterinya yang sanggup bertindak ganas.

Isteri Fazri yang berusia 22 tahun telah ditahan oleh pihak berkuasa dan telah mengaku diatas perbuatan memukul suaminya.

Didalam laporan menyatakan, wanita terbabit memukul suaminya berpunca dari rasa terlalu geram dengan sikap lelaki tersebut yang malas bekerja dan hanya bersenang-senang duduk dirumah sambil menonton tv sahaja.

Ketika kejadian, beliau yang balik daripada pasar kira kira jam 12 tengah hari mendapati suaminya sedang leka menonton tv sambil makan.

Beliau menyatakan perbuatan suaminya itu menimbulkan rasa tidak puas hati didalam dirinya biarpun sebelum ini sudah puas beliau berleter agar mengingatkan agar suaminya pergi mencari kerja.

Tindakan lelaki tersebut sambil lewa masuk kedalam bilik sambil memuncungkan mulut terus menyebabkan wanita berkenaan mengejar dan memukul kepala suaminya menggunakan topi keledar.

Kesan cakar dan gigitan di bahunya lelaki berkenaan pula hasil dari pergelutan kedua-dua pasangan berkenaan sewaktu kejadian berlaku.

Kejadian berkenan dileraikan oleh jiran mereka selepas mendengar mangsa menjerit dan meronta minta tolong.

Sumber:mforum

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

INFORMASI
Pernahkah Kucing Datangi Anda ketika Makan, Ini 3 TANDANYA Anda Patut Tahu.. Sila Baca & Sebarkan.

KUCING merupakan salah satu hewan yang dicintai oleh Rasulullah ﷺ. Tetapi, tak banyak orang menyukai hewan ini. Salah satu alasannya karena rasa takut atau memang punya pengalaman buruk mengenai hewan ini. Hanya saja, hewan ini banyak ditemui di mana-mana. Sehingga, cukup sulit bagi kita berpaling dari hewan ini. Seperti halnya …

INSPIRASI
Kaki Lumpuh Terpaksa Jalan Terbalik Guna Tangan Untuk Hidup

Anak kecil dari China ini walaupun kakinya lumpuh namun tidak putus asa malah dirinya berjalan ke sekolah ia menggunakan kedua tanganya untuk berjalan. Berjalan menggunakan dua kaki adalah perkara biasa dilakukan orang namun bagaimana jika berjalan menggunakan kedua tangan? Pastinya aneh dan jarang sekali terjadi namun di China ada seorang …

INSPIRASI
Ya!! Memang Betul Saya Ada Keluar Dengan Lelaki Lain. Dia Pandai Bergaya,Ada Kereta.. Awak?? Tak Ada Apa Kan? ‘Saya Minta RM14K Je, Itu Pun Tak Mampu? Kita Putus!’

Screenshot perbualan WhatsApp seorang lelaki bersama pasangannya yang mahu memutuskan hubungan mereka kerana lelaki itu gagal memberi duit hantaran RM14,000 viral di media sosial. Oleh kerana gagal memenuhi permintaannya, gadis itu nekad memutuskan perhubungan mereka dan dalam masa yang sama, dia juga sudah mempunyai pengganti. “Maaf, saya tak kenal manusia …