Pengasas Zurin Jundi Wedding Planner “SAYA Tak Lari… Saya Sedang Usaha Bayar Balik…”

BERITA

“SAYA tak lari, malah setiap hari saya usaha untuk pulangkan semula wang bayaran pakej perkahwinan pelanggan yang tidak mahu meneruskan perkhidmatan kami sebelum ini.”

 

Itu kata pengasas Zurin Jundi Wedding Planner, Zurina Ahmad Jundi, 35, berhubung isu desakan pelanggannya yang mahu tuntutan deposit wang dengan segera dan menuduhnya menghilangkan diri.

 

Zurina berkata, dia kini sibuk dalam proses menjual empat bangunan cawangan butiknya serta set barangan pelamin namun masih berunding harga yang sesuai untuk dijual kepada pembeli.

 

Katanya, dia juga sedang berusaha mendapatkan wang dengan menjual rumah serta aset peribadi dan mengumpul sumbangan daripada ahli keluarganya untuk melangsaikan bayaran kepada pelanggan.

 

“Saya tak menghilangkan diri, saya sedang usaha bayar balik. Cuma minta pelanggan sabar sahaja, giliran mereka akan tiba.

 

Sumber: hmetro

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

BERITA
Shafee Hadapi Empat Tuduhan, Mengaku Tak Salah

Peguam terkenal Tan Sri Muhammad Shafee Abdullah didakwa di Mahkamah Sesyen di Kuala Lumpur hari ini atas dua pertuduhan menerima wang hasil daripada aktiviti haram berjumlah RM9.5 juta daripada bekas Perdana Menteri Datuk Seri Najib Razak dan dua pertuduhan membuat penyata yang tidak betul di bawah Akta Cukai Pendapatan 1967. …

BERITA
Kenapa Anwar Pilih Port Dickson? Ini jawapan Beliau.

Selepas menimbangkan sejumlah kerusi, Datuk Seri Anwar Ibrahim berkata beliau memilih untuk bertanding di Port Dickson selepas melihat betapa seriusnya anggota parlimen di situ, Datuk Danyal Balagopal Abdullah, menawarkan kerusinya. Kata Anwar lagi, beliau tambah tertarik selepas Danyal menyatakan hasrat untuk kekal membantunya di kawasan parlimen itu. “Bukan beliau saja …

BERITA
Seorang Pegawai Timbalan Menteri Kantoi Rakam Bawah Skirt Wanita, Ini Tindakan Yang Dikenakan Kepadanya

Seorang staf wanita kedai cermin mata membuat laporan polis terhadap lelaki yang mengiringi Timbalan Menteri Dalam Negeri Datuk Mohd Azis Jamman yang didakwa merakam dari bawah skirt wanita berkenaan. Dalam sebuah klip video rakaman kamera litar tertutup (CCTV) bertarikh 8 September 2018 di sebuah kedai cermin mata, seorang wanita dilihat …