Lelaki Ini Berani Mati Menembak Doktor Yang Menyambut Isterinya Melahirkan Bayi.. Punca Sebenar Adalah Sangat Mengejutkan!!

BERITA

RIYADH – Seorang lelaki ditahan selepas menembak seorang doktor pakar obstetrik lelaki, dipercayai tidak berpuas hati kerana doktor itu telah menyambut kelahiran anaknya di mana tugas itu sepatutnya dilakukan oleh doktor pakar ginekologi wanita.

Doktor Muhannad Al Zabn, berasal dari Jordan itu telah menyambut kelahiran bayi pasangan berkenaan sebulan yang lalu di King Fahad Medical City di Riyadh.

Lapor media tempatam, bapa bayi berkenaan telah pergi ke hospital itu dan memaklumkan dia mahu bertemu dengan doktor yang telah membantu isterinya bersalin, untuk mengucapkan terima kasih.

Kedua-duanya kemudian bertemu di taman hospital tersebut. Semasa berbual, suspek telah mengeluarkan pistol yang disembunyikan di dalam bajunya dan menembak tempat ke arah mangsa sebelum melarikan diri.

Pasukan perubatan bergegas membawa mangsa ke Jabatan Kecemasan sebelum dihantar ke Unit Rawatan Rapi (ICU).

Suspek bagaimanapun telah ditahan polis tidak beberapa lama kemudian.

Bassam Al Buraikan, jurucakap hospital mengesahkan kejadian itu dan juga memaklumkan keadaan mangsa kini stabil.

“Pihak berkuasa tempatan lancarkan siasatan dan mengumpul bahan-bahan bukti di tempat kejadian cubaan membunuh.

Di media sosial, netizen menzahirkan rasa simpati mereka terhadap doktor terbabit dan mengecam tindakan suspek itu.

Walau bagaimanapun, sesetengah netizen berpandangan bahawa pakar ginekologi wanita perlu sentiasa diberikan keutamaan dalam menyambut kelahiran bayi bagi mengelakkan percanggahan budaya.

 

Sumber: kecohmedia

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

BERITA
Tak Dapat Kawal ‘KESEDAPAN’ Ketika Berjimak, Ini Apa Yang Isteri Buat Sehingga Telur Suami Hampir Putus.

SEORANG lelaki terpaksa dikejarkan ke hospital selepas mengalami kecederaan pada salah satu testikal miliknya dalam satu kejadian di bandar Taichung, Taiwan, baru-baru ini. Memetik sumber, mangsa yang dikenali sebagai Wang itu dilaporkan kehilangan testikel pada bahagian kanan akibat digigit hingga putus oleh isterinya, Hsieh ketika mereka sedang ‘bermadu kasih’. Menurut …

BERITA
Kejam! Wanita Cantik Diseksa Selama 6 Jam oleh Kekasihnya, Wajahnya Jadi Hancur Seperti Ini

Kirby Weegram (22), percaya bahwa dia akan mati ketika kekasihya, Jonathan Graham meninju, menendang dan memukulnya dengan sepotong kayu secafa brutal, di apartemennya selama 6 jam. Wanita itu telah berbicara setelah Graham dijatuhkan hukuman 21 bulan penjara. Dia mengakui penyerangan yang dilakukannya dapat membunuh pacarnya. Jonathan Graham Jonathan juga mencekik …

BERITA
Tiba-Tiba Terdengar Anak Perempuan Menangis Dengan Kuat. Lihat Lelaki Pegang Tangan Anak.

Seorang lelaki warga Rohingya ditahan kerana dipercayai cuba menculik seorang kanak-kanak perempuan berusia 7 tahun, lapor China Press. Dalam kejadian yang berlaku pada jam 6.30 petang semalam di sebuah pasar malam di Kuala Kangsar, Perak, ibu mangsa sedang sibuk berniaga sayur-sayurannya. Tiba-tiba terdengar suara anak perempuannya menangis dengan kuat di …