Lelaki Bunuh Kemudian Rogol Mayat Kekasih Selama Dua Hari Berturut-turut Kerana Cemburu

BERITA

Siapa sahaja yang tidak cemburu kalau tahu pasangan sendiri curang bukan? Perasaan yang sama turut dirasai oleh seorang lelaki ini tatkala mengetahui akan berita kecurangan teman wanitanya. Namun, apa yang dilakukan lelaki ini sebagai pembalasan boleh dikategorikan sebagai ekstrem apabila dia telah bertindak membunuh kemudian merogol mayat kekasihnya.

Menurut Malaysia Digest, seorang pemuda lelaki dari Surabaya, Indonesia telah bertindak membunuh dan merogol kekasihnya sendiri yang merupakan seorang janda berusia 24 tahun.

Gambar hiasan

Kejadian dilaporkan berlaku apabila lelaki berkenaan dipercayai memendam perasaan cemburu apabila mengetahui akan berita kecurangan teman wanitanya itu.

Dek kerana tidak mampu mengawal perasaan marahnya, lelaki berkenaan kemudian bertindak mencekik leher mangsa sehingga mati sebelum mengheretnya ke sebuah gudang yang terletak berhampiran rumah mangsa.

Lebih menjijikkan lagi, lelaki berkenaan sempat melakukan aksi nekrofilia dengan merogol mayat teman wanitanya itu selama dua hari berturut-turut!

Gambar hiasan

Perbuatan terkutuk lelaki berkenaan akhirnya terbongkar apabila pemilik gudang berkenaan menemui mayat mangsa selepas tercium bau bangkai reput. Pemilik gudang tersebut terus melaporkan akan penemuan mayat itu kepada pihak polis bagi proses pengecaman.

Hanya kerana cemburu, sanggup lelaki berkenaan buat macam tu kat teman wanitanya! Tak berperikemanusiaan sungguh!

 

Sumber: lobakmerah

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

BERITA
Tak Dapat Kawal ‘KESEDAPAN’ Ketika Berjimak, Ini Apa Yang Isteri Buat Sehingga Telur Suami Hampir Putus.

SEORANG lelaki terpaksa dikejarkan ke hospital selepas mengalami kecederaan pada salah satu testikal miliknya dalam satu kejadian di bandar Taichung, Taiwan, baru-baru ini. Memetik sumber, mangsa yang dikenali sebagai Wang itu dilaporkan kehilangan testikel pada bahagian kanan akibat digigit hingga putus oleh isterinya, Hsieh ketika mereka sedang ‘bermadu kasih’. Menurut …

BERITA
Kejam! Wanita Cantik Diseksa Selama 6 Jam oleh Kekasihnya, Wajahnya Jadi Hancur Seperti Ini

Kirby Weegram (22), percaya bahwa dia akan mati ketika kekasihya, Jonathan Graham meninju, menendang dan memukulnya dengan sepotong kayu secafa brutal, di apartemennya selama 6 jam. Wanita itu telah berbicara setelah Graham dijatuhkan hukuman 21 bulan penjara. Dia mengakui penyerangan yang dilakukannya dapat membunuh pacarnya. Jonathan Graham Jonathan juga mencekik …

BERITA
Tiba-Tiba Terdengar Anak Perempuan Menangis Dengan Kuat. Lihat Lelaki Pegang Tangan Anak.

Seorang lelaki warga Rohingya ditahan kerana dipercayai cuba menculik seorang kanak-kanak perempuan berusia 7 tahun, lapor China Press. Dalam kejadian yang berlaku pada jam 6.30 petang semalam di sebuah pasar malam di Kuala Kangsar, Perak, ibu mangsa sedang sibuk berniaga sayur-sayurannya. Tiba-tiba terdengar suara anak perempuannya menangis dengan kuat di …