Akibat Lupa Kunci Pintu Dan Suka Tidur Bogel..Tidak Sedar Dirogol Rakan Serumah Ketika Tidur.

BERITA

Setiap orang mempunyai tabiat tidur mereka yang tersendiri. Misalnya, ada yang tak boleh tidur tanpa bantal busuk dan ada juga yang suka mendengar lagu sebelum tidur.

Bagi gadis yang bernama Chen ini, dia juga mempunyai habit tidur yang agak ‘luar biasa’ berbanding orang lain. Dia suka tidur dalam keadaan telanjang!

Tidak salah sebenarnya, malah ada juga yang mengatakan ia sebenarnya bagus untuk kesihatan. Tetapi tindakan ini menemui padahnya apabila dia telah dirogol dan dicabul oleh rakan serumahnya sendiri.

Menurut Chinapress, gadis berumur 19 tahun itu telah menyewa sebuah bilik di dalam rumah bersama dua orang lelaki.

Pada hari kejadian, dia terlupa untuk mengunci pintu bilik dan apa yang berlaku seterusnya memang amat menyedihkan.

Semasa Chen sedang lena tidur, rakan serumahnya telah pergi ke tandas untuk membuang air dan semasa dia lalu di depan bilik mangsa, dia telah perasan bahawa Chen tidak mengunci biliknya.

Dia terus membuka pintu tersebut dan melihat gadis itu sedang nyenyak tidur dalam keadaan bogel. Namun, sebelum dia mula mendekati mangsa, dia cuba untuk mengetuk pintu bilik itu beberapa kali untuk melihat jika gadis itu akan terbangun ataupun tidak. Licik betul!

Ternyata gadis itu memang betul tidur mati jadi dia pun memberanikan diri untuk mendekati gadis tersebut lalu merogolnya.

Selesai merogol, dia keluar dari bilik tersebut dan terserempak dengan seorang lagi rakan serumahnya. Dia menceritakan kejadian tersebut dan lelaki itu pula mahu merebut peluangnya juga.

Tetapi nasib baik kali ini, Chen terbangun ketika lelaki tersebut betul-betul sedang membuka seluarnya. Dia terus menjerit meminta tolong lalu kedua-dua rakan serumahnya terus melarikan diri.

Sejurus selepas itu, dia terus ke balai polis berdekatan untuk membuat laporan. Apabila ditanya pihak polis mengapa dia tidak bangun dari tidur semasa dia sedang dirogol, dia hanya menjawab bahawa dia tidak perasan dan pada ketika itu dia sedang tidur mati dan mengingat perkara tersebut cuma mimpi ‘basah’ sahaja.

Polis kini sedang menyisat tentang perkara tersebut dan memburu suspek yang berkenaan.

Sebab itu kita kena sentiasa berjaga-jaga dan jangan beri peluang untuk orang mengambil kesempatan terhadap kita. Ingat, angan takut untuk bersuara kalau memang pernah jadi mangsa

Sumber: Lobak Merah

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

BERITA
Tak Dapat Kawal ‘KESEDAPAN’ Ketika Berjimak, Ini Apa Yang Isteri Buat Sehingga Telur Suami Hampir Putus.

SEORANG lelaki terpaksa dikejarkan ke hospital selepas mengalami kecederaan pada salah satu testikal miliknya dalam satu kejadian di bandar Taichung, Taiwan, baru-baru ini. Memetik sumber, mangsa yang dikenali sebagai Wang itu dilaporkan kehilangan testikel pada bahagian kanan akibat digigit hingga putus oleh isterinya, Hsieh ketika mereka sedang ‘bermadu kasih’. Menurut …

BERITA
Kejam! Wanita Cantik Diseksa Selama 6 Jam oleh Kekasihnya, Wajahnya Jadi Hancur Seperti Ini

Kirby Weegram (22), percaya bahwa dia akan mati ketika kekasihya, Jonathan Graham meninju, menendang dan memukulnya dengan sepotong kayu secafa brutal, di apartemennya selama 6 jam. Wanita itu telah berbicara setelah Graham dijatuhkan hukuman 21 bulan penjara. Dia mengakui penyerangan yang dilakukannya dapat membunuh pacarnya. Jonathan Graham Jonathan juga mencekik …

BERITA
Tiba-Tiba Terdengar Anak Perempuan Menangis Dengan Kuat. Lihat Lelaki Pegang Tangan Anak.

Seorang lelaki warga Rohingya ditahan kerana dipercayai cuba menculik seorang kanak-kanak perempuan berusia 7 tahun, lapor China Press. Dalam kejadian yang berlaku pada jam 6.30 petang semalam di sebuah pasar malam di Kuala Kangsar, Perak, ibu mangsa sedang sibuk berniaga sayur-sayurannya. Tiba-tiba terdengar suara anak perempuannya menangis dengan kuat di …